Ερπυστριοφόρες Κλαδοθρυμματιστικές Μονάδες GreenMech Ltd

Α’ Γενικές Πληροφορίες:
H Αγγλική Βιομηχανία Παραγωγής Κλαδοθρύμματιστικών Μονάδων GreenMech Ltd, ή μεγαλύτερη στην Ευρώπη ως προς την παραγωγή μεσαίας κατηγορίας (Ø κοπής 150-200 χιλ.), παρέχει τριετή εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό ως προς τις ώρες εργασίας. H GreenMech είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, ISO 14001 :2015, ISO 9001:2015 για την βαφή, διαθέτει European Road Approval και CE, ενώ έχει βραβευτεί δύο φορές από τη Βασίλισσα του ΗΒ για τις ειδικές εφευρέσεις και τις εφαρμοσμένες καινοτομίες της εταιρείας στο πεδίο του κλαδοθρυμματισμού. Μέσα από τον ιστότοπο της (www.greenmech.co.uk >Operator & Service Videos) παρέχεται πρόσβαση στους πελάτες της ώστε να αντλήσουν τεχνικές πληροφορίες μέσω βιντεοσκοπημένων μαθημάτων/παρουσιάσεων σχετικές με το service αλλά και την επισκευή των μονάδων της.

Β’ Επυστριοφόρα Μοντέλα GreenMech LTD
1. QuadTrak 160DT
Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για τη διαχείριση κλαδεμάτων σε γειτονιές, δρόμους, πάρκα αναψυχής και περιαστικά δάση.
«Σκαρφαλώνει », σε κλίσεις έως 30° και θρυμματίζει κλαδιά και κορμούς με Ø έως 165 χιλιοστά. Το σύστημα τροφοδοσίας-κοπτικού θαλάμου-εξαγωγής θρυμμάτων περιστρέφεται κατά 270° ως προς το σύστημα των ερπυστριών, που διευκολύνει την τροφοδοσία κλαδεμάτων.
Ταυτόχρονα, το σύστημα τροφοδοσίας ανακλίνει, ώστε να διευκολύνεται η τροφοδοσία, όταν ρυμουλκείτε εντός αστικού ιστού με το ειδικό τρέιλερ.

2. EVO 165 DΤ & Sure Trak
Το EVO 165DΤ είναι το μικρότερο μοντέλο της σειράς EVO όπου εφαρμόζονται όλες οι καταξιωμένες εφευρέσεις κλαδοθρυμματισμού της GreenMech καθώς και τεχνολογία αιχμής. Δυναμοδοτείται μέσω πετρελαιοκινητήρα Kubota 25 ίππων, εδράζεται σε μονομπλόκ σασί και κινείται με απλές ερπύστριες (σταθερές) ή ερπύστριες Safe-Trak (εκτείνονται, διευρύνοντας τη βάση στήριξης). Διαχειρίζεται κλαδιά και κορμούς με Ø μέχρι 165χιλ., παράγει δε 4.25 τόνους θρύμμα ή 15 μ³. ανά ώρα εργασίας.

3. EVO 205 DΤ & Sure Trak
Το EVO 205D είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της ειδικής αυτής κατηγορίας κλαδοθρυμματιστών. Δυναμοδοτείται μέσω
πετρελαιοκινητήρα Kubota Turbo 50 ίππων, εδράζεται σε μονομπλόκ σασί και κινείται με απλές ερπύστριες ή ερπύστριες Sure-Trak. Οι
ερπύστριες Sure Trak), αυτοπροσαρμόζονται ανεξάρτητα στα ανώμαλα κεκλιμένα εδάφη και ανοίγουν διευρύνοντας τη βάση στήριξης, ενώ ανυψώνουν τη μονάδα μέχρι τα 540χιλ., ώστε η μηχανή να περνά πάνω από υπερυψωμένα εμπόδια. Διαχειρίζεται κλαδιά/κορμούς με Ø μέχρι 205χιλ., παράγει δε 7 τόνους θρύμμα ανά ώρα εργασίας ή 22 μ³.

Τα παραπάνω κλαδοθρυμματιστικά διατίθενται και ως ρυμουλκούμενα.
Αποκλειστικός εκπρόσωπος Χριστίνα Π. Βροντάνη-Cultura Verde.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τος ιστοτόπους culturaverde-machinery.gr & greenmech.co.uκ

ΣΗΜ. Το παραπάνω δελτίο τύπου, οι πληροφορίες που μοιράζεται καθώς και το συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό έχουν δημιουργηθεί/ανήκουν στην εταιρεία που παράγει/διακινεί τα παρουσιαζόμενα προϊόντα ή/και παρέχει τις αναφερόμενες υπηρεσίες. Η Οινολογία λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν μέσο κοινοποίησης του ανωτέρω υλικού και δεν εμπλέκεται καθόλου στο στάδιο επεξεργασίας του.