Ειδικός εξοπλισμός αμπελοκαλλιεργητή

1. Grillo Climber CL 10- Εποχούμενος Αποψιλωτής

“Καθαρίζει” το έδαφος από την ανεπιθύμητη βλάστηση και αποθέτει το ψιλοκομμένο χορτάρι στο έδαφος. Η συγκεκριμένη διαδικασία ευνοεί την ανάπτυξη των ωφέλιμων μικροοργανισμών του εδάφους οι οποίοι συμβάλλουν στη βελτίωση της γονιμότητας αλλά και τoν περιορισμό των παθογόνων. “Σκαρφαλώνει” σε κλίσεις έως 60%. Παραγωγή 7500μ²/ώρα εργασίας. Ιδανικό εργαλείο για τις βιολογικές καλλιέργειες. Αξιοποιείται και στον καθαρισμό των δασών, συμβάλλοντας στον περιορισμό των δασικών πυρκαγιών.
2. GreenMech CS 100 TMP- Κλαδοθρυμματιστής

Θρυμματιστής κλαδεμάτων διαμέτρου έως 100 χιλιοστά, δυναμοδοτούμενος μέσω τρακτέρ. Το παραγόμενο θρύμμα, τοποθετούμενο γύρω από τα δένδρα συγκρατεί την υγρασία, περιορίζει τα ζιζάνια και τις θερμοκρασιακές μεταβολές του εδάφους, ενώ μεσομακροπρόθεσμα εμπλουτίζει το έδαφος με θρεπτικά στοιχεία. Ιδανικό εργαλείο για τις βιολογικές καλλιέργειες. Διατίθεται και με κινητήρες 16 ή 18 ίππων.

3. Grillo Dumper-Ερπυστριοφόρος Μεταφορέας

Ερπυστριοφόρος μονάδα κατάλληλη για τη μεταφορά φορτίων βάρους έως 500 κιλά. Μεταφέρει κάθε είδους στερεά φορτία όπως σταφύλια, ελιές, φρούτα, ξύλα, λιπάσματα, οικοδομικά υλικά, αλλά και χύμα φορτία (άμμο, χαλίκι, κτλ) σε κάθε κατάσταση εδάφους (βραχώδες, αμμώδες, λασπωμένο, ανώμαλο), σε μεγάλες κλίσεις. Ανεβοκατεβαίνει ακόμη και σκαλοπάτια, μετατρέπεται σε εκχιονιστικό, σκούπα καθαρισμού κλπ.

ΣΗΜ. Το παραπάνω δελτίο τύπου, οι πληροφορίες που μοιράζεται καθώς και το συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό έχουν δημιουργηθεί/ανήκουν στην εταιρεία που παράγει/διακινεί τα παρουσιαζόμενα προϊόντα ή/και παρέχει τις αναφερόμενες υπηρεσίες. Η Οινολογία λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν μέσο κοινοποίησης του ανωτέρω υλικού και δεν εμπλέκεται καθόλου στο στάδιο επεξεργασίας του.