Ένταξη της DIAM στην παγκόσμια κοινότητα των υποστηρικτών του IMW

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η DIAM έχει ενταχθεί στην παγκόσμια κοινότητα υποστηρικτών του Ινστιτούτου των Masters of Wine (IMW).

Η DIAM είναι η μοναδική εταιρεία που παράγει πώματα φελλού απελευθερωμένα από κάθε οσμή φελλού, μέσω μιας διεργασίας με αποκλειστική πατέντα.

Ο Dominique Tourneix, CEO της Diam Bouchage, σχολίασε: «Για σχεδόν είκοσι χρόνια, η Diam έχει προσπαθήσει να βρει πρωτοποριακές λύσεις για να υπερνικήσει το οξυγόνο και το χρόνο, καθώς οι μαθητές σας εργάζονται πολύ σκληρά προκειμένου να γίνουν masters of wine. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ένταξή μας στην οικογένεια των υποστηρικτών του IMW και για το γεγονός ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το κρασί.»

Η Diam υποστηρίζει το IMW καθώς στόχος της ήταν ανέκαθεν να προωθήσει την τελειότητα στα κρασιά.

ΣΗΜ. Το παραπάνω δελτίο τύπου, οι πληροφορίες που μοιράζεται καθώς και το συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό έχουν δημιουργηθεί/ανήκουν στην εταιρεία που παράγει/διακινεί τα παρουσιαζόμενα προϊόντα ή/και παρέχει τις αναφερόμενες υπηρεσίες. Η Οινολογία λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν μέσο κοινοποίησης του ανωτέρω υλικού και δεν εμπλέκεται καθόλου στο στάδιο επεξεργασίας του.