Η τερακότα του εργαστηρίου Manetti κατείχε πάντα ηγετική θέση στο μυαλό των μεγαλύτερων αρχιτεκτόνων στον κόσμο

Αγαπητές και Αγαπητοί

Η τερακότα που κατασκευάζεται στο εργαστήριο Manetti κατείχε πάντα ηγετική θέση στο μυαλό των μεγαλύτερων αρχιτεκτόνων στον κόσμο.

Τα προιόντα που είναι εγκατεστημένα στο Μουσείο Uffizi της Φλωρεντίας, στο Hollywood Cinema Museum στο Λος Άντζελες και μέσα στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι μαρτυρούν την ποικιλία και την ευελιξία της γκάμας λύσεων των εργαστηρίων Manetti.

Στο Fornaci Manetti Gusmano & Figli, που βρίσκεται στη Ferrone, στην περιοχή Chianti της Φλωρεντίας, τα χειροποίητα τερακότα υψηλής ποιότητας κατασκευάζονται αυστηρά σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις Impruneta.

Η εμπειρία που αποκτήθηκε σε τρεις αιώνες δραστηριότητας σε συνδυασμό.με τη μοναδικότητα του πηλού μεταφράζεται σε υλικό με μοναδικά χαρακτηριστικά. Ο πηλός Galestro που υπάρχει στα λατομεία του Fornace.αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα μια αποκλειστική ιδιαιτερότητα της περιοχής Chianti.και δίνει στους αμφορείς τερακότας ειδικά χαρακτηριστικά όσον αφορά το χρώμα, την αντίσταση, την αντοχή και το πορώδες. Το χειροποίητο φινίρισμα μαζί με την ποιότητα του βασικού προιόντος δίνει τη natural απόδοση που χρειάζεσται για το κρασί σας.

Μια χειροποίητη πρόταση ενός γήινου προϊόντος

Amphora Manetti Flyer Orci da Vino Amphora Manneti Orci da Vino Referenze Amphora Manetti Gusmano & Figli

info@tcgroup.grwww.tcgroup.gr