Η εταιρία Βαμβακάς παρουσίασε στην Έκθεση Agrotica 2020 την νέα σειρά κλαδευτικών εργαλείων μπαταρίας

Campagnola

Η εταιρία Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε. ως επίσημος εισαγωγέας για την Ελλάδα, των προϊόντων της καταξιωμένης Ιταλικής εταιρείας “Campagnola Srl” παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την νέα σειρά κλαδευτικών εργαλείων μπαταρίας στην Έκθεση Agrotica 2020. Ένα από τα εργαλεία που ξεχώρισαν και έχει αναγνωριστεί από τους αμπελουργούς για τα άριστα αποτελέσματα στο κλάδεμα, είναι το Stark M. Πλέον νέα εργαλεία με ενσωματωμένη μπαταρία έρχονται να προστεθούν και να εμπλουτίσουν τον κατάλογο της Campagnola, μετά την παρουσίασή τους στην διεθνή έκθεση “EIMA Digital Preview – EDP” τον Δεκέμβριο του 2020. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν δύο προϊόντα που ολοκληρώνουν την φροντίδα του αμπελώνα,.το δετικό μπαταρίας Nexi και το πριόνι μπαταρίας T-Rex, και τα δύο εξοπλισμένα με μπαταρία plug-in.

Το Stark M είναι ένα ψαλίδι με ενσωματωμένη μπαταρία plug-in, ιδανικό για το κλάδεμα αμπελώνων,.με την καλύτερη δυνατή αναλογία βάρους/ισχύος στην κατηγορία του. Ο ισχυρός (brushless) κινητήρας του επιτρέπει στον χειριστή να κάνει ακριβή κοψίματα κλαδιών διαμέτρου έως 32 mm χάρη στις υψηλής αντοχής χαλύβδινες λεπίδες του. Σε περίπτωση που ένα κλαδί έχει μεγαλύτερη διάμετρο ή σκληρότητα από την ικανότητα κοπής του ψαλιδιού,.το αυτόματο σύστημα απεμπλοκής ελευθερώνει το εργαλείο ώστε να μην προκαλείται καταπόνηση στον κινητήρα. Το Stark M είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που δείχνει τον αριθμό των κοπών.που πραγματοποιήθηκαν και το υπολειπόμενο επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Συνοδεύεται από δύο μπαταρίες Ιόντων λιθίου 2,5Ah και τον φορτιστή τους,.μια θήκη ζώνης για το ψαλίδι και σετ λίπανσης για την συντήρηση.

Πλέον, υπάρχει ένα νέο προϊόν από τη σειρά εργαλείων μπαταρίας της “Campagnola”, το δετικό μπαταρίας Nexi, το οποίο όπως το Stark M, αναμφίβολα θα ενδιαφέρει τους λάτρεις της πρακτικότητας και της ευκολίας στη χρήση. Το Nexi είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο δεσίματος της Campagnola με ενσωματωμένη μπαταρία,.το οποίο εγγυάται υψηλά πρότυπα ταχύτητας και ακρίβειας δεσίματος για την στήριξη της αμπέλου. Μπορεί πέραν της κλασικής ταινίας δεσίματος να χρησιμοποιηθεί με βιοδιασπώμενη ή χάρτινη ταινία και διαθέτει 6 βαθμίδες δεσίματος,.οι οποίες μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με τον τύπο χρήσης, φτάνοντας σε ταχύτητα τα 80 δεσίματα ανά λεπτό. Η ενσωματωμένη μπαταρία plug-in, συνώνυμη με την απόλυτη ελευθερία χρήσης και ευκολίας για τον χειριστή,.μπορεί να αφαιρεθεί από το εργαλείο και με τη χρήση του καλωδίου επέκτασης (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Campagnola), να τοποθετηθεί σε μια θήκη ζώνης. Με αυτόν τον τρόπο το βάρος του δετικού εργαλείου μειώνεται στα 780γρ. Το ίδιο αξεσουάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ψαλίδι μπαταρίας Stark M.ώστε να μειώσει την κόπωση του χρήστη μετά από αρκετές ώρες εργασίας.

Όταν οι εργασίες κλαδέματος πρέπει να πραγματοποιηθούν κοντά στον κορμό ή σε κλαδιά με μεγαλύτερο πάχος,.απαιτείται ένα προϊόν με μεγαλύτερη ικανότητα κοπής και το ολοκαίνουργιο αλυσοπρίονο T-Rex είναι η καταλληλότερη λύση στις ανάγκες του χειριστή. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πριόνι μπαταρίας για αμπελώνες, καθώς και για κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων ή καλλωπιστικών φυτών. Για το κλάδεμα του αμπελώνα, η νέα σειρά εργαλείων μπαταρίας της Campagnola εγγυάται άριστα αποτελέσματα,.ανταποκρινόμενη στις ανάγκες σας με έμφαση στην εργονομία και την άνεση χρήσης των εργαλείων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας καθώς και τεχνικές συμβουλές από το καταρτισμένο προσωπικό μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ