Παραγωγή – Αποθήκευση – Μετακίνηση: Νέα προϊόντα γύρω από τα βαρέλια

Αγαπητές και Αγαπητοί

Ελπίζουμε να είστε όλοι πολύ καλά.

Σε μια περίοδο που μέρα με την μέρα οργανώνουμε τον νέα τρύγο μπορούμε να δούμε ορισμένα θέματα της καθημερινότητας και των αναγκών μας.

Αν ψάχνετε για ένα βαρέλι που προσφέρει ανύψωση φρούτων, γέμισμα στο μέσο του ουρανίσκου, στρώση και χλιδή, τότε το ιδιόκτητο βαρέλι Trust Cooperage “Five Star” θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το βαρέλι χαμηλής τανίνης αποδίδει όμορφα σε καλά δομημένα κόκκινα όπως Zin, Cabernet, Merlot, Petite Verdot, Cab Franc, Syrah, Petite Sirah, Ξινόμαυρο και άλλα.

Το Five Star είναι ένα βαρέλι γρήγορης ενσωμάτωσης που θα σας βοηθήσει…

Τα βαρέλια Trust “Ingénieux Blanc” θα προσφέρουν λίφτινγκ φρούτων, γέμιση μεσαίου ουρανίσκου, φωτεινές τροπικές νότες όπως ανανά, μπανάνα και μια νότα πράσινου μήλου. Η αίσθηση στο στόμα θα είναι μεταξένιο και το τελείωμα θα είναι μακρύ. Για μεγαλύτερο αντίκτυπο / αίσθηση στο στόμα, μη διστάσετε να ζυμώσετε και να ανακατέψετε. Αυτό το βαρέλι είναι 100% γαλλική βελανιδιά που προέρχεται από το κέντρο της Γαλλίας, ξύλο τριών ετών, med plus τοστ και χωρίς φρυγανισμένα κεφάλια είναι αυτό που προτείνουμε.

Η τοποθέτηση και η διαχείριση των βαρελιών στο οινοποιείο είναι μια κατάσταση που πάντα χρειάζεται προγραμματισμό και μελέτη. Σε κάθε περίπτωση ο σωστός σχεδιασμός σίγουρα θα βοηθήσει τον καθε οινοποιείο να εξοικονομήσει χώρο για την δημιουργία νέων δεδομένων ανάπτυξης. Μια ιδιαίτερη πρόταση είναι σειρά βάσεων ΟΧΟ line που μπορεί να προσαρμοστεί αναλογα, με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κελαριού. Βάσεις τόσο σταθερές όσο και κυκλικές ή περιστρεφόμενες με σκοπό την διευκόλυνση στην καθημερινή χρήση αλλά και στην περίοδο της ωρίμανσης με ιδιαίτερη βοήθεια στο batonnage.

Η μετακίνηση φυσικά των βαρελιών είναι σε κάθε περίπτωση μία δύσκολη διαδικασία που η εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας μπορεί να βοηθήσει. Ορισμένα σύστημα από τα OXO lift μπορούν να δώσουν πρόσθετη χρήση στην μετακίνηση με βάση την πιο εύκολη διαχείριση.

Σε συνδυασμό με περονοφόρο ανυψωτικό 1,5 τόνου ή μεγαλύτερο, αυτό το προσάρτημα επιτρέπει την εγκατάσταση και αφαίρεση άδειων ή γεμάτων βαρελιών 225 L έως 500 L σε δομές OXOline2. 100% υδραυλικό, το καλάθι αρθρώνεται 180° και εκτείνεται πλευρικά στη στοίβα κάνοντας για μια ισχυρή και εύκολη στη χρήση συσκευή. Μπορεί να είναι εξοπλισμένο με προαιρετική κάμερα και έγχρωμη οθόνη, καθώς και σύστημα ευθυγράμμισης με λέιζερ, ενισχύοντας περαιτέρω την ευκολία χρήσης του.

100% ηλεκτρικό, αυτό το Autolift ενσωματώνει χειρισμό προσαρτήματος που επιτρέπει την εγκατάσταση και αφαίρεση κενών βαρελιών μέχρι χωρητικότητας 400 L. Για χρήση σε OXOline2 δομές έως 6 επίπεδα.

Όλα τα δεδομένα χρήσης και διαχείρισης σε κάθε τμήμα του οινοποιείου μπορεί να μας προδώσουν πρόσθετα οφέλη χρόνου και πόρων. Για κάθε ανάγκη μπορούμε να σας έχουμε ανάλογες προτάσεις.

Καλό τρύγο σε όλους με υπέροχα αρώματα και γεύσεις.

ΣΗΜ. Το παραπάνω δελτίο τύπου, οι πληροφορίες που μοιράζεται καθώς και το συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό έχουν δημιουργηθεί/ανήκουν στην εταιρεία που παράγει/διακινεί τα παρουσιαζόμενα προϊόντα ή/και παρέχει τις αναφερόμενες υπηρεσίες. Η Οινολογία λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν μέσο κοινοποίησης του ανωτέρω υλικού και δεν εμπλέκεται καθόλου στο στάδιο επεξεργασίας του.