Πρέπει να κάνουμε σήμερα αυτό που όλοι θα κάνουν αύριο

Πρέπει να κάνουμε σήμερα αυτό που όλοι θα κάνουν αύριο.
Ζαν Κοκτώ, 1889-1963, Γάλλος ποιητής

Στην επικοινωνία μας πέρσι, είχαμε υπογραμμίσει την σημασία που η εταιρεία μας, WPS – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ Α.Ε., δίνει σε υιοθέτηση νεωτερισμών αλλά και νέων τεχνολογιών, τα ωφελήματα των οποίων περνούν άμεσα στους πελάτες της.

Έναν χρόνο μετά, μένοντας πιστοί σε αυτές ακριβώς τις αρχές, έχουμε προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες, αλλά και νέες επενδύσεις ώστε να μπορούμε σε λιγότερο χρόνο, με καλύτερο τρόπο και με μεγαλύτερη οικονομία κλίμακας να περάσουμε το εταιρικό σας μήνυμα μέσα από την ξύλινη συσκευασία των προϊόντων σας.

Πλέον στα προϊόντα σε μόνιμη παρακαταθήκη που διαθέτουμε -για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας- με τον νέο μας εξοπλισμό, μπορούμε να υλοποιήσουμε εκτυπώσεις, σε όλες τις έδρες των κουτιών και όχι μόνο στο καπάκι, όπως γινόταν μέχρι σήμερα! Αποφεύγουμε, με τον τρόπο αυτό, άλλες ακριβότερες και χρονοβόρες λύσεις που υπήρχαν και επιτυγχάνουμε αφενός μεγαλύτερη ευελιξία και αφετέρου οικονομία.

Στην εταιρεία WPS – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ Α.Ε., ακολουθούμε από ακόμα πιο κοντά, τους δικούς σας ρυθμούς ανάπτυξης, τις δικές σας ποιοτικές και εικαστικές απαιτήσεις και παραμένουμε στην διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε, προτείνουμε και υλοποιήσουμε με τον πλέον υπεύθυνο και επαγγελματικό τρόπο τη δικιά σας, εξατομικευμένη συσκευασία προώθησης.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας καθιστά πολύτιμους συνεργάτες. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να στήσουμε αληθινές επιχειρηματικές σχέσεις, ανθεκτικές στον χρόνο Είμαστε δίπλα σε κάθε επαγγελματία στον χώρο του οίνου, από μια κάβα μέχρι τον μεγαλύτερο παραγωγό, εισαγωγέα ή έμπορο. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας καθιστά πολύτιμους συνεργάτες. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να στήσουμε αληθινές επιχειρηματικές σχέσεις, ανθεκτικές στον χρόνο, άλλωστε όπως είχε αναφέρει και ο αρχαίος λυρικός ποιητής:

“Εν οίνω αλήθεια”

Υπογράφει: Σταύρος Σταύρου, Διεύθυνση Πωλήσεων • WPS – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ Α.Ε.

WPS, Επαγγελματικός Οδηγός για τις Αμπελοοινικές Επιχειρήσεις

WPS – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ Α.Ε., Λύσεις Ξύλινης Συσκευασίας

Διεύθυνση: 19o Χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, 19002, Παιανία ● Τηλέφωνο: 210.6628490 ● Fax: 210.6628491

Email: support@wps-sa.gr ● Websites: www.wps-sa.gr