Ο δημιουργός του περιοδικού, κος Γιώργος Βέκιος, βραβεύτηκε για τη δράση και το έργο του στον οινικό κλάδο

0
565

Μια ξεχωριστή εκδήλωση τιμής σε σημαντικά πρόσωπα και φορείς του οινικού κόσμου που έχουν προφέρει με τη δράση και το έργο τους στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού οργάνωσε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 το οινοποιείο NICO LAZARIDI.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση του οινικού χαρακτήρα της χώρας μας, είναι ο κος Βέκιος Γιώργος, Δημιουργός και Σύμβουλος Έκδοσης του περιοδικού μας, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του, ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό έργο του Γιώργου Ταξίδη, του δραμινού καλλιτέχνη, ο οποίος έχει φιλοτεχνήσει τις ολοκαίνουργιες ετικέτες των τριών νέων Château.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πινακοθήκη «Μαγικό Βουνό» του οινοποιείου με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη εμφιάλωση του CHÂTEAU NICO LAZARIDI.

Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό
αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας;

✉ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΔΙΟ!

E-mail:
Παράλληλα, βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας διευκρινίζοντάς μας στο ακόλουθο πεδίο ↓ τη σχέση σας με το κρασί και τα ποτά (οινοποιός, αποσταγματοποιός, οινολόγος, γεωπόνος, αμπελουργός, horeca, οινόφιλος κ.λπ.)

* ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ.