🟢 Η εταιρεία Οινοανάλυση – Αφροδίτη Ν. Κυριάκου αναζητεί Οινολόγο ή Γεωπόνο ή Χημικό

Η εταιρεία ΟΙΝΟΑΝΑΛΥΣΗ Αφροδίτη Ν. Κυριάκου, αναζητεί Οινολόγο ή Γεωπόνο ή Χημικό να ενταχθεί στην ομάδας μας για την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων.

Τοποθεσία: Αττική
Είδος εργασίας: Πλήρης απασχόληση
Προθεσμία υποβολής βιογραφικών: 28/02/2024

Σχετικά με την εργασία
Αναζητούμε έναν/μια υποψήφιο με εμπειρία στις πωλήσεις (επιθυμητό προσόν αλλά όχι απαραίτητο) για να ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο ιδανικός υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη πελατολογίου, ενημέρωση της εταιρικής ιστοσελίδας, διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων-παρουσιάσεων, συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις, ενημέρωση CRM κλπ.

Σχετικά με την εταιρεία μας
Η εταιρεία «Οινοανάλυση Αφροδίτη Ν. Κυριάκου» είναι μια δυναμική και καινοτόμος εταιρεία με εστίαση στην υποστήριξη του αμπελοοινικού κλάδου. Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρες εξοπλισμένο Οινολογικό εργαστήριο διαπιστευμένο με ISO 17025 και προσφέρει πλήρη γκάμα Οινολογικών Υλικών καθώς είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα 3 εταιριών (ΕVER S.R.L, TN Coopers και 2Bfermcontrol).

Ζητούμενα προσόντα υποψηφίου/ας
Πτυχίου Οινολόγου ή Γεωπόνου ή Χημικού. Πολύ καλή έως άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας, Προϋπηρεσία στις πωλήσεις θα εκτιμηθεί, άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, ευχέρεια σε δυνατότητα ταξιδιών σε όλη την Ελλάδα (Ηπειρωτική και Νησιωτική), Πολύ καλή γνώση MS-Office (Power Point, Excell, Word, Teams κλπ), δυνατότητα να δουλεύει από απόσταση.

Τι προσφέρουμε
Μισθός αναλόγως προσόντων και εμπειρίας, εξαιρετικά ευχάριστο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον, προσφέρεται εταιρικό κινητό, Laptop και εταιρικό αυτοκίνητο.

Πως να κάνετε αίτηση
Αποστολή βιογραφικών ή/και συστατικών επιστολών αποκλειστικά στο email: info@oinoanalysis.gr
Θα απαντηθούν όλες οι αιτήσεις και πιθανότατα η 1 η συνέντευξη να γίνει διαδικτυακά.