ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Ο Ομφακίτης οίνος, η Βερντέα και οι ποικιλίες της
• Κάντε Brett-xit στους Brettanomyces
• Η κλιματική αλλαγή απειλεί τις αμπελοκαλλιέργειες!
• Ο «πράσινος» χαρακτήρας των ερυθρών κρασιών
• Διαχείριση του υπέργειου τμήματος οινοποιήσιμων αμπελώνων
• Πόση Βενζίνη μπορείς να αντέξεις στο κρασί σου;
• Θρέψη λίπανση του αμπελιού με στοχευμένες παρεμβάσεις και διαγνωστικές μεθόδους
• Οινεμπόριο, ο κανόνας του παιχνιδιού και η στρατηγική της αράχνης
• Γιατί οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν επιθετικοί όταν πίνουν αλκοόλ; (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Οι εντυπωσιακές επιδράσεις της μουσικής στο κρασί! (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Μαγνητικά σωματίδια μπορούν να βελτιώσουν το άρωμα του κρασιού (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Μύθοι και Κρασί (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Κρυμμένες οδηγίες βρέθηκαν σε ένα αρχαίο ποτήρι κρασιού (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Οι νευροεπιστήμες αναλύουν τη γεύση (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Αφοί Κοκκαλίδη - Cork Hellas (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
• Το μέλλον του κρασιού ίσως να περιλαμβάνει drones και εδώδιμα μπουκάλια (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Asco Tape Α.Ε. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
• Είναι λάθος η αποθήκευση του κρασιού στο πλάι, ισχυρίζονται οι επιστήμονες! (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Κτήματα Χατζημιχάλη Α.Ε (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)