ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Προγράμματα στήριξης του αμπελοοινικού τομέα
• Η πανδημία και το πέρασμα των οινοποιείων σε μία νέα εποχή επικοινωνίας
• Επίδραση οργανικής και χλωρής λίπανσης στις ιδιότητες του εδάφους, στη θρέψη των πρέμνων και στην ποιότητα των αμπελουργικών προϊόντων
• Φυσικός φελλός και κλιματική αλλαγή
• Τζιτζίκια: Μία νέα απειλή στα αμπέλια
• Ζυμώσεις με μικτές καλλιέργειες non saccharomyces και S.cerevisiae ζυμομυκήτων (μέρος Α')
• Μπορεί η έλλειψη νερού να μειώσει μακροπρόθεσμα την απόδοση της καλλιέργειας των σταφυλιών;
• Διαχείριση αποβλήτων: Βιοαντιδραστήρες μεμβρανών (μέρος 4ο)
• Η κρυφή γοητεία των αρωμάτων και πως αυτή θα απελευθερωθεί (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Ανακαλύφθηκε αρχαίο πατητήρι στον Λίβανο (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Μία νέα ψηφιακή εποχή ξημέρωσε για τους Ιάπωνες οινόφιλους (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Μία ελληνική επιτυχία στα βραβεία OIV (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Η γεωγραφία των ποικιλιών αμπέλου (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Το BREXIT θα φέρει γραφειοκρατία και αύξηση τιμών στα εισαγόμενα κρασιά (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Kουκούτσια σταφυλιών για υγιή πουλερικά (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• DIAM ORIGINE: Η καινοτομία μας φέρνει κοντά στη φύση (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Παρενοχλήσεις στο Court of Master Sommeliers (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ από τους δημόσιους υπαλλήλους της Κίνας (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Τα όστρακα που ζεσταίνουν τα αμπέλια... (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Οι πρώτες εκτιμήσεις του OIV για την παγκόσμια παραγωγή του 2020 (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Αστάθεια ασβεστίου και τρυγική σταθεροποίηση (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Βράβευση της ιστοσελίδας του IVES από τον OIV (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Νέα μικρή συσκευασία με πρωτότυπο σχεδιασμό και λειτουργικότητα (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Βοήθεια προς τους παραγωγούς για συνθήκες ασφαλούς εργασίας (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Νέες ποικιλίες δίνουν ελπίδα για την αντιμετώπιση των ασθενειών της αμπέλου (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)