ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Μελέτη επιτάχυνσης της οξείδωσης των λευκών οίνων μετά από την προσθήκη Fe (II), H2O2 και Se
• Σχέση μεταξύ των γαλακτικών βακτηρίων, της μηλογαλακτικής ζύμωσης και του χρώματος του κρασιού
• Φυσικοί οίνοι: Πόσο γνωρίζουν οι καταναλωτές για αυτούς; Γιατί τους επιλέγουν;
• Η σωστή χρήση της συσκευασίας ασκού
• Εφαρμογές συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στον αμπελοοινικό τομέα
• Νέες μέθοδοι στην πρωτεϊνική σταθεροποίηση λευκών οίνων
• Ετικέτα: η εικόνα και το μήνυμα
• Αξιολόγηση της ποιότητας του ψεκασμού με χρήση drone σε αμπελώνες μεγάλης κλίσης
• Για την καλύτερη διαχείριση της ποικιλίας Sauvignon blanc και την βέλτιστη αρωματική έκφραση των κρασιών της
• Κατεργασία με προζυμωτική θέρμανση: Ένα εργαλείο για τη διατήρηση του "βρασμού" στη δεξαμενή
• H ασθένεια του λευκού κρασιού που οφείλεται στο φως: Επίδραση και εξέλιξη κατά τη διατήρηση του κρασιού
• Έλεγχος μαύρης μούχλας χωρίς χημικά για οινοποιεία (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Εκτίμηση της αποτελεσματικότητας των συστημάτων ασφαλείας των τροφίμων στα οινοποιεία (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Μικροβιακές κοινότητες ζυμομυκήτων και νηματοειδών μυκήτων σε βιολογικό γλεύκος ερυθρού σταφυλιού (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Αντιμετώπιση ζημιών από τον ανοιξιάτικο παγετό στα αμπέλια (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη φυσιολογία και τη βιοχημεία των πρέμνων (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Ο χρόνος της προσθήκης αζώτου επηρεάζει την έκφραση των γονιδίων των ζυμομυκήτων καθώς και την παραγωγή αρωματικών ενώσεων κατά τη ζύμωση του οίνου (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Τα νανοσωματίδια πυριτίου ως πιθανή αντίωομυκητιακή ένωση, για την αντιμετώπιση του περονόσπορου και για την ενίσχυση της απόδοσης και της ποιότητας των πρέμνων (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Τεχνολογικές εξελίξεις στην επεξεργασία υγρών αποβλήτων οινοποιείων (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)