ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Μελέτη επιτάχυνσης της οξείδωσης των λευκών οίνων μετά από την προσθήκη Fe (II), H2O2 και Se
• Σχέση μεταξύ των γαλακτικών βακτηρίων, της μηλογαλακτικής ζύμωσης και του χρώματος του κρασιού
• Φυσικοί οίνοι: Πόσο γνωρίζουν οι καταναλωτές για αυτούς; Γιατί τους επιλέγουν;
• Η σωστή χρήση της συσκευασίας ασκού
• Εφαρμογές συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στον αμπελοοινικό τομέα
• Νέες μέθοδοι στην πρωτεϊνική σταθεροποίηση λευκών οίνων
• Ετικέτα: η εικόνα και το μήνυμα
• Αξιολόγηση της ποιότητας του ψεκασμού με χρήση drone σε αμπελώνες μεγάλης κλίσης
• Για την καλύτερη διαχείριση της ποικιλίας Sauvignon blanc και την βέλτιστη αρωματική έκφραση των κρασιών της
• Κατεργασία με προζυμωτική θέρμανση: Ένα εργαλείο για τη διατήρηση του "βρασμού" στη δεξαμενή
• H ασθένεια του λευκού κρασιού που οφείλεται στο φως: Επίδραση και εξέλιξη κατά τη διατήρηση του κρασιού
• Έλεγχος μαύρης μούχλας χωρίς χημικά για οινοποιεία (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Εκτίμηση της αποτελεσματικότητας των συστημάτων ασφαλείας των τροφίμων στα οινοποιεία (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Μικροβιακές κοινότητες ζυμομυκήτων και νηματοειδών μυκήτων σε βιολογικό γλεύκος ερυθρού σταφυλιού (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Αντιμετώπιση ζημιών από τον ανοιξιάτικο παγετό στα αμπέλια (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη φυσιολογία και τη βιοχημεία των πρέμνων (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Ο χρόνος της προσθήκης αζώτου επηρεάζει την έκφραση των γονιδίων των ζυμομυκήτων καθώς και την παραγωγή αρωματικών ενώσεων κατά τη ζύμωση του οίνου (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Τα νανοσωματίδια πυριτίου ως πιθανή αντίωομυκητιακή ένωση, για την αντιμετώπιση του περονόσπορου και για την ενίσχυση της απόδοσης και της ποιότητας των πρέμνων (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
• Τεχνολογικές εξελίξεις στην επεξεργασία υγρών αποβλήτων οινοποιείων (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |