ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Η κοιλάδα της Νάπα απέκτησε τη δική της Μονόπολη (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Καφές ενάντιων μυκητιακών ασθενειών (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Η Ουκρανία ξανά μέλος του OIV (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Βραδιές στο σκοτάδι από pub του Ην. Βασιλείου (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Σε σταθερά επίπεδα η φετινή παγκόσμια παραγωγή οίνου (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Το κρασί δρα ενάντια στο οξειδωτικό στρες (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Είναι το αλκοόλ επικίνδυνο στις ηλικίες κάτω των 40; (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• «Βιολογικό δε σημαίνει βιώσιμο» (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Αναπτύχθηκε νέο χρωμόσωμα ζυμομύκητα (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Τα οφέλη της επιμήκυνσης του κορμού των πρέμνων (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Σκουλήκια στον αγώνα εξοικονόμησης νερού (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Οι γυναίκες αγοράζουν περισσότερο, αλλά οι άντρες ξοδεύουν περισσότερο (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Εφαρμογή εντοπίζει διατροφικές διαταραχές αμπελιών (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Κορυφαίοι επαγγελματίες του οίνου ζητούν την εναλλακτική συσκευασία (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Η κατανάλωση οίνου και o κίνδυνος εγκεφαλικού (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Το μέγεθος τελικά μετράει; (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Οι Γάλλοι αναζητούν ποικιλίες με αντίσταση στην ξηρασία (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Διερεύνηση των προοπτικών βιώσιμης ανάπτυξης οινοτουρισμού στην Κέρκυρα από τη θεωρητική σκοπιά των δυναμικών ικανοτήτων
• Πώς θα αποφύγουμε την πορτοκαλί απόχρωση των ερυθρωπών κρασιών
• Γενικό πλαίσιο, αντίληψη καταναλωτών και μελλοντικές προκλήσεις (ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΡΑΣΙΑ)
• Έρευνα της Οινολογίας για τη διατροφική επισήμανση επί των οίνων (ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΡΑΣΙΑ)
• Κατεργασία με παλμικά ηλεκτρικά πεδία στην ερυθρή οινοποίηση. Επίδραση της μεθόδου στο φαινολικό δυναμικό και το χρώμα σε γλεύκος και οίνο και αποτελεσματικότητα στη μείωση του χρόνου εκχύλισης.
• Ο ζυμομύκητας T. delbrueckii
• Όψιμο κλάδεμα στο αμπέλι
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |