Εάν σας αρέσει αυτό που διαβάζετε,
πατήστε ΕΔΩ για να γραφτείτε στο newsletter μας
ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για την κυκλοφορία των νέων μας τευχών!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Η New Holland φέρνει την επανάσταση στα ειδικά τρακτέρ T4 FNV (ADVERTORIAL)
• Η Ιρλανδία εισάγει προειδοποιητικές ετικέτες σε οίνους και αλκοολούχα ποτά (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Ο διαγωνισμός του Decanter καλωσορίζει οίνους με εναλλακτική συσκευασία (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Γουρούνια στα αμπέλια για καθαρό έδαφος (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Η απουσία οινοπνεύματος δεν αλλοιώνει τη γεύση των κρασιών (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Οινοποιία χρησιμοποιεί έντομα για να επαναφέρει την ισορροπία στον αμπελώνα (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Οι άνθρωποι καλλιεργούν αμπελώνες εδώ και 11.000! (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις τρισδιάστατες ξεναγήσεις (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Ίδρυση ταμείου επαγγελματικής ασφάλισης από τη Γένκα Εμπορική Α.Ε. (ΟΙΝΟΣΚΟΠΙΟ)
• Η οξειδωτική σταθερότητα των λευκών οίνων. Ορισμός, διάγνωση, οινολογικές πρακτικές, εξατομικευμένη οινοποίηση.
• Κυτταρομετρία ροής για την ταυτοποίηση και ποσοτικοποίηση μικροοργανισμών στην οινολογία. Πρακτικά και περιβαλλοντικά οφέλη.
• To 43ο συνέδριο του OIV
• Οι ακραίες θερμοκρασίες μικρής διάρκειας έχουν μικρό αντίκτυπο στις πολυφαινόλες του κρασιού
• Οι μικροοργανισμοί του εδάφους. Η επίδραση τους στην υγεία και την ανάπτυξη των πρέμνων καθώς και στη σύσταση του γλεύκους.
• Ιαπωνικό σκαθάρι: μια νέα απειλή για τα αμπέλια
• Λίπανση αμπελωνα (ΟΙΝΟΔΗΓΟΣ)
• Ελαττώματα στους οίνους. Αναγωγικά αρώματα, οξείδωση και πρόωρη γήρανση πρόληψη και διορθωτικά μέτρα.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |