CONTENTS:
---
• Η γεύση του φωτός. Οι διαφανείς φιάλες επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής και την ταυτότητα των οίνων
• Πρασινίζοντας τους αμπελώνες. Διερεύνηση του ρόλου της εδαφοκάλυψης στη σύγχρονη αμπελουργία.
• Παλαίωση αποσταγμάτων: Ο ρόλος του ξύλινου βαρελιού και νεότερες τεχνικές
• Η διήθηση των οίνων: Μία ανασκόπηση
• Η ασθένεια Πετρί υπό το αναθεωρημένο πρίσμα του συμπλέγματος Ίσκα
• Οι εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης στον αμπελοοινικό τομέα