Τεύχος #70 – Δεκέμβριος 2024

 CONTENTS:
---
• Τα 20 χρόνια τους γιορτάζουν οι φελλοί DIAM (ADVERTORIAL)
• Το πρόβλημα της προσαρμογής της αμπελοκαλλιέργειας στην κλιματική αλλαγή (Μέρος ‘Β)
• Οι πέντε αποχρώσεις των ελληνικών ροζέ οίνων
• Επιμόλυνση από Brettanomyces Bruxellensis. Ποιες περιοχές στο κελάρι κινδυνεύουν περισσότερο.
• «Μετά το κρασί». Μία συνέντευξη με τον Αργύρη Τσακίρη.
• Η αξιοποίηση των υπόγειων υδάτων για την αντιμετώπιση του υδατικού στρες
• Τα φαινολικά συστατικά του οίνου: Μία δεξαμενή αξίας για κάθε οινοποιείο
• Κρασιά χωρίς αλκοόλ. Ποια είναι η συμβολή των σακχάρων στη γευστική αντίληψη.
• Πως η εποχή του κλαδέματος επηρεάζει τη φαινολογία της αμπέλου σε ημίξηρα κλίματα

Για να ξεκλειδώσετε το τεύχος καταχωρήστε το τρέχον VIPass στο παρακάτω πεδίο.

(*) Το VIPass είναι ένας 5ψήφιος κωδικός που ανακοινώνεται διαδικτυακά μέσω email. Για να αποκτήσετε αυτόν τον κωδικό απαιτείται εγγραφή στο NEWSLETTER και παραμονή σας σε αυτό, καθώς ο κωδικός ανανεώνεται με κάθε νέα έκδοση. Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσα σε 3 μόλις βήματα ξεκινώντας από τη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ