CONTENTS:
---
• Τα 20 χρόνια τους γιορτάζουν οι φελλοί DIAM (ADVERTORIAL)
• Το πρόβλημα της προσαρμογής της αμπελοκαλλιέργειας στην κλιματική αλλαγή (Μέρος ‘Β)
• Οι πέντε αποχρώσεις των ελληνικών ροζέ οίνων
• Επιμόλυνση από Brettanomyces Bruxellensis. Ποιες περιοχές στο κελάρι κινδυνεύουν περισσότερο.
• «Μετά το κρασί». Μία συνέντευξη με τον Αργύρη Τσακίρη.
• Η αξιοποίηση των υπόγειων υδάτων για την αντιμετώπιση του υδατικού στρες
• Τα φαινολικά συστατικά του οίνου: Μία δεξαμενή αξίας για κάθε οινοποιείο
• Κρασιά χωρίς αλκοόλ. Ποια είναι η συμβολή των σακχάρων στη γευστική αντίληψη.
• Πως η εποχή του κλαδέματος επηρεάζει τη φαινολογία της αμπέλου σε ημίξηρα κλίματα