Τεύχος #50 – Ιούνιος 2016

Τεύχος #50
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
.Η μοναδικότητα της ετικέτας του οινοπαραγωγικού αμπελώνα της ζώνης Ο.Π.Α.Π. «Νεμέας»
• Επίδραση της διαπερατότητας των φελλών DIAM στα χαρακτηριστικά των οίνων
.Προϊόντα αδρανοποιημένων ζυμών. Mannolees: Βρίσκοντας την ισορροπία στο κρασί σας.
• Flexible Revolution – PouchTap
.Corticeira Amorim’s Cork Stoppers τα ιδανικά πώματα για το κρασί
• Τα κλαδέματα της αμπέλου. Αμπελουργικά γραμμικά σχήματα.
.Το ωίδιο προσαρμόζεται στις ανθεκτικές ποικιλίες;
• Τι, το ροζέ κρασί δεν είναι μόδα;
,Η ίσκα των αμπελιών δεν αγαπάει τη μουσική
• Η τιμή της φήμης: πληρώνοντας το κόστος της απόλαυσης των άλλων
.ICAP: Σε πτωτική τροχιά η εγχώρια αγορά οίνου
• Για μια επιτυχημένη παρουσίαση
.Οινοσκόπιο
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:

Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:

Παράλληλα, βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας διευκρινίζοντάς μας στο ακόλουθο πεδίο ↓ τη σχέση σας με το κρασί και τα ποτά (οινοποιός, αποσταγματοποιός, οινολόγος, γεωπόνος, αμπελουργός, horeca, οινόφιλος κ.λπ.)


* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

* Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας.

* Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας.

* Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία.

* Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας.