ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Βαρέλια Radoux αγκαλιάζουν το κρασί. Από το δένδρο στο βαρέλι.
•.Επιπτώσεις στη χημική σύνθεση του δρυόξυλου από τη θερμική κατεργασία
• Ο ρόλος του βαρελιού στο French Paradox
•‘Η παλαίωση των μεγάλων κρασιών
• Oak Chips, σκελίδες δρυόξυλου
•.Η παραμονή των κρασιών με τις λάσπες τους δίνει κρασιά πιο λιπαρά και σύνθετα
• Υγιεινή και καθαρισμός των βαρελιών
•,Η οσμή της “μούχλας”
• Το Chardonnay στη Βουργουνδία
•.Το ευαίσθητο άρωμα των κρασιών της ποικιλίας Sauvignon
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |