Τεύχος #18 – Δεκέμβριος 1999

Τεύχος #18
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Βαρέλια Radoux αγκαλιάζουν το κρασί. Από το δένδρο στο βαρέλι.
.Επιπτώσεις στη χημική σύνθεση του δρυόξυλου από τη θερμική κατεργασία
• Ο ρόλος του βαρελιού στο French Paradox
Η παλαίωση των μεγάλων κρασιών
• Oak Chips, σκελίδες δρυόξυλου
.Η παραμονή των κρασιών με τις λάσπες τους δίνει κρασιά πιο λιπαρά και σύνθετα
• Υγιεινή και καθαρισμός των βαρελιών
,Η οσμή της “μούχλας”
• Το Chardonnay στη Βουργουνδία
.Το ευαίσθητο άρωμα των κρασιών της ποικιλίας Sauvignon
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: