ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Τα κολλοειδή του κρασιού
•.Η παλαίωση των ερυθρών κρασιών πάνω στις λάσπες
• Αλκοόλ; Ναι αλλά με μέτρο.
•.Η μικρο-οξυγόνωση των κρασιών βελτιώνει το γευστικό τους χαρακτήρα
• Η διαύγαση των κρασιών
•.Επίδραση του φορτίου των πρέμνων επί της συγκέντρωσης των αμινοξέων σε γλεύκη και οίνους της ποικιλίας Βηλάνα
• Σκέψεις πάνω στα αίτια και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της αλκοολικής ζύμωσης
•.Επίδραση του περιβάλλοντος πάνω στην αντίληψη του κρασιού
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |