Τεύχος #22 – Δεκέμβριος 2001

Τεύχος #22
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Τα κολλοειδή του κρασιού
.Η παλαίωση των ερυθρών κρασιών πάνω στις λάσπες
• Αλκοόλ; Ναι αλλά με μέτρο.
.Η μικρο-οξυγόνωση των κρασιών βελτιώνει το γευστικό τους χαρακτήρα
• Η διαύγαση των κρασιών
.Επίδραση του φορτίου των πρέμνων επί της συγκέντρωσης των αμινοξέων σε γλεύκη και οίνους της ποικιλίας Βηλάνα
• Σκέψεις πάνω στα αίτια και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της αλκοολικής ζύμωσης
.Επίδραση του περιβάλλοντος πάνω στην αντίληψη του κρασιού
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: