Τεύχος #25 – Ιούλιος 2003

Τεύχος #25
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Επιρροή τανινών – κολλοειδών
.Επιλογή ενός κλώνου Sac. cer. προσαρμοσμένου στην παραγωγή οίνων φυσικών γλυκών
• Επιλεγμένα στελέχη για την ανάδειξη της τυπικότητας των ποικιλιών
.Ένζυμα και πτητικές φαινόλες
• Η αύξηση της οξύτητας με βιολογικό τρόπο
.Malostat: ένα καινούργιο προϊόν δραστηριοποίησης της μηλογαλακτικής ζύμωσης
• Η γευστική δοκιμή των ραγών της σταφυλής και ο προσδιορισμός της ημερομηνίας τρυγητού
.Η διαχείριση της υδάτινης ενέργειας
• Η έννοια του terroir και οι πρακτικές εφαρμογές του
.Οι επιπτώσεις της γευστικής δοκιμής στην υγεία
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: