ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Επιρροή τανινών – κολλοειδών
•.Επιλογή ενός κλώνου Sac. cer. προσαρμοσμένου στην παραγωγή οίνων φυσικών γλυκών
• Επιλεγμένα στελέχη για την ανάδειξη της τυπικότητας των ποικιλιών
•.Ένζυμα και πτητικές φαινόλες
• Η αύξηση της οξύτητας με βιολογικό τρόπο
•.Malostat: ένα καινούργιο προϊόν δραστηριοποίησης της μηλογαλακτικής ζύμωσης
• Η γευστική δοκιμή των ραγών της σταφυλής και ο προσδιορισμός της ημερομηνίας τρυγητού
•.Η διαχείριση της υδάτινης ενέργειας
• Η έννοια του terroir και οι πρακτικές εφαρμογές του
•.Οι επιπτώσεις της γευστικής δοκιμής στην υγεία
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |