ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Προζυμωτική εκχύλιση εν ψυχρώ της ποικιλίας Ξινόμαυρο
•.Σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης αμπελώνα και ο ρόλος τους στην ποιότητα των αμπελοοινικών προϊόντων
• Απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς σε θέματα Ποιοτικού Ελέγχου και Διαχείρισης Ποιότητας στον Αμπελοοινικό Τομέα
•.Μεσογειακή δίαιτα – το κόκκινο κρασί
• Αρωματικά συστατικά των κρασιών που προέρχονται από το σταφύλι και την αλκοολική ζύμωση
•.Η χρήση των δρύινων δεξαμενών στη σύγχρονη οινοποίηση
• Τα κρασιά της Βόρειας Ελλάδας
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |