Τεύχος #27 – Οκτώβριος 2004

Τεύχος #27
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Προζυμωτική εκχύλιση εν ψυχρώ της ποικιλίας Ξινόμαυρο
.Σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης αμπελώνα και ο ρόλος τους στην ποιότητα των αμπελοοινικών προϊόντων
• Απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς σε θέματα Ποιοτικού Ελέγχου και Διαχείρισης Ποιότητας στον Αμπελοοινικό Τομέα
.Μεσογειακή δίαιτα – το κόκκινο κρασί
• Αρωματικά συστατικά των κρασιών που προέρχονται από το σταφύλι και την αλκοολική ζύμωση
.Η χρήση των δρύινων δεξαμενών στη σύγχρονη οινοποίηση
• Τα κρασιά της Βόρειας Ελλάδας
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: