ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Αιτιολόγηση της χρησιμοποίησης των ενζύμων και των οινολογικών τανινών σύμφωνα με το υδατικό καθεστώς της αμπέλου
•.Επίπτωση της ζύμης στο ποικιλιακό άρωμα του οίνου
• Επιλογή ενός νέου οινολογικού στελέχους για την ανάδειξη ουδέτερων και αρωματικών ποικιλιών (FERMOL L2699)
•.Τρυγική σταθερότητα των οίνων. Θετική επίδραση της προσθήκης αραβικού κόμμεως.
• Οι τελευταίες εξελίξεις στη χρήση των αερίων στη σύγχρονη οινοποιία
•.Απολύμανση στις βιομηχανίες τροφίμων – ποτών. Τι πρέπει να γνωρίζουμε.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |