ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Το συνθετικό πώμα είναι προ των πυλών
•.Βιδωτά πώματα, ή άλλη λύση;
• Ασκός: η συσκευασία Bag-In-Box
•.Ο ρόλος των διαφορετικών σκελίδων δρυόξυλου στην απελευθέρωση μη πτητικών συστατικών σε ένα διάλυμα μοντέλο
• Διάγνωση των κινδύνων και αξιολόγηση της επικινδυνότητας των πτητικών ενώσεων και των ανόργανων στοιχείων που περιέχονται στα ελληνικά αποστάγματα στεμφύλων «Τσίπουρο» και «Τσικουδιά»
•.Ο όρος Ποιότητα στη σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων – HACCP
• Ροζέ Οίνοι. Οι παρεξηγημένοι συγγενείς των ερυθρών κρασιών.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |