Τεύχος #33 – Δεκέμβριος 2007

Τεύχος #33
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Ο σχεδιασμός και οι ανάγκες που προκύπτουν στην υλοποίηση ενός οινοποιείου
.Τρυγική σταθεροποίηση με τη χρήση ημιπερατών μεμβρανών
• Τα οινοπέδια του Ξινόμαυρου στη ζώνη Ο.Π.Α.Π. Νάουσα
.Οργανοληπτική μελέτη με τη βοήθεια της στατιστικής
• ISO – 22000 στο κρασί ένα νέο πρότυπο
.Η αναθεώρηση της Κ.Ο.Α. των αμπελοοινικών. Η νέα πρόταση της Commission.
• Νέα προϊόντα κυματοειδούς συσκευασίας
.Το οξυγόνο δεν είναι πάντα ο κακός της παρέας αρκεί να ξέρεις… πως να το ελέγξεις
• SIMEI 2007
.Οινο-Κρητικά, οι παραγωγοί της Κρήτης σε κοινή εκδήλωση στα Χανιά
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: