ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Ο σχεδιασμός και οι ανάγκες που προκύπτουν στην υλοποίηση ενός οινοποιείου
•.Τρυγική σταθεροποίηση με τη χρήση ημιπερατών μεμβρανών
• Τα οινοπέδια του Ξινόμαυρου στη ζώνη Ο.Π.Α.Π. Νάουσα
•.Οργανοληπτική μελέτη με τη βοήθεια της στατιστικής
• ISO – 22000 στο κρασί ένα νέο πρότυπο
•.Η αναθεώρηση της Κ.Ο.Α. των αμπελοοινικών. Η νέα πρόταση της Commission.
• Νέα προϊόντα κυματοειδούς συσκευασίας
•.Το οξυγόνο δεν είναι πάντα ο κακός της παρέας αρκεί να ξέρεις… πως να το ελέγξεις
• SIMEI 2007
•.Οινο-Κρητικά, οι παραγωγοί της Κρήτης σε κοινή εκδήλωση στα Χανιά
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |