Τεύχος #34 – Μάιος 2008

Τεύχος #34
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Επίδραση μικρο-οξυγόνωσης στις τανίνες του Αγιωργίτικου
.Η μικρο-οξυγόνωση και το batonnage: ο συνδυασμός δύο τεχνικών
• Η μικρο-οξυγόνωση στην παραγωγή ερυθρών οίνων
.Κινητική της ζύμωσης και αρωματική έκφραση των ερυθρωπών κρασιών
• Διαχείριση του υψηλού αλκοολικού βαθμού στο κρασί: μία νέα πρόσκληση για τους ζυμομύκητες
.Τανίνες και πολυσακχαρίτες. Η συμβολή τους στη δημιουργία πιο ελκυστικών οίνων.
• Προσαρμογή του αμπελουργού σε νέα δεδομένα που σχετίζονται με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες κλιματικές συνθήκες
.Η μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στον τομέα του Οίνου
• Τεχνικές εκχύλισης στην ερυθρά οινοποίηση… το delestage
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: