ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Επίδραση της διάρκειας παραμονής με τα στέμφυλα στην περιεκτικότητα σε φαινολικά συστατικά των τελικών οίνων από σταφύλια της ποικιλίας Αγιωργίτικο
•.Η βελτίωση της φαινολικής σύνθεσης με τη συνέργεια ενός ενζύμου εκχύλισης και μιας ενεργοποιημένης τανίνης
• Ο σχηματισμός των οσμηρών θειούχων ενώσεων από τον Oenococcus Oeni στη διάρκεια της μηλογαλακτικής ζύμωσης
•.Micro ή Macro οξυγόνωση;
• Μελέτη και μαθηματική περιγραφή του προφίλ της απόσταξης για την παραγωγή του ελληνικού αποστάγματος στεμφύλων (τσίπουρο) με τη βοήθεια αποστακτικών στηλών
•.Το κλάδεμα στο αμπέλι οινοποιίας
• Ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης
•.Επιστολή του κ. Γιάννη Μπουτάρη
• Ειδήσεις από την αμπελοοινική οικογένεια
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |