Τεύχος #36 – Ιούνιος 2009

Τεύχος #36
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Επίδραση της διάρκειας παραμονής με τα στέμφυλα στην περιεκτικότητα σε φαινολικά συστατικά των τελικών οίνων από σταφύλια της ποικιλίας Αγιωργίτικο
.Η βελτίωση της φαινολικής σύνθεσης με τη συνέργεια ενός ενζύμου εκχύλισης και μιας ενεργοποιημένης τανίνης
• Ο σχηματισμός των οσμηρών θειούχων ενώσεων από τον Oenococcus Oeni στη διάρκεια της μηλογαλακτικής ζύμωσης
.Micro ή Macro οξυγόνωση;
• Μελέτη και μαθηματική περιγραφή του προφίλ της απόσταξης για την παραγωγή του ελληνικού αποστάγματος στεμφύλων σίπουρο) με τη βοήθεια αποστακτικών στηλών
.Το κλάδεμα στο αμπέλι οινοποιίας
• Ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης
.Επιστολή του κ. Γιάννη Μπουτάρη
• Ειδήσεις από την αμπελοοινική οικογένεια
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:

Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:

Παράλληλα, βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας διευκρινίζοντάς μας στο ακόλουθο πεδίο ↓ τη σχέση σας με το κρασί και τα ποτά (οινοποιός, αποσταγματοποιός, οινολόγος, γεωπόνος, αμπελουργός, horeca, οινόφιλος κ.λπ.)


* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

* Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας.

* Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας.

* Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία.

* Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας.