ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Καθαρές καλλιέργειες ή ζυμώσεις με κοκτέιλ από ζυμομύκητες
•.Οι non-Saccharomyces και η σημασία τους στη ζύμωση
• Σημείο κλειδί των ζυμώσεων ο εμβολιασμός. Αποφύγετε δύσκολες και σταματημένες ζυμώσεις.
•.Οι ζυμώσεις και η αποφυγή προβλημάτων non-saccharomyces και βακτήρια στο προσκήνιο
• Οινοποιητικές τεχνικές για τη βελτιστοποίηση του αρώματος των οίνων
•.Η χρήση οινολογικών ουσιών κατά την επίπλευση
• Πως να απομακρύνετε τις αναγωγικές οσμές από τα κρασιά
•.Αρχές και χρήση της μέτρησης του οξειδοαναγωγικού δυναμικού στα κρασιά
• Αυτόματοι αναλυτές οίνου και γλεύκους
•.Η νέα μέθοδος σταθεροποίησης των κρασιών με την καρβοξυμεθυλο-κυτταρίνη
• Το τσίπουρο σε φορολογικό κλοιό. Οι αποσταγματοποιοί σε απόγνωση.
•. Οινοθήκη, δοκιμάζω και γνωρίζω
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |