ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Καθαρές καλλιέργειες ή ζυμώσεις με κοκτέιλ από ζυμομύκητες
•.Οι non-Saccharomyces και η σημασία τους στη ζύμωση
• Σημείο κλειδί των ζυμώσεων ο εμβολιασμός. Αποφύγετε δύσκολες και σταματημένες ζυμώσεις.
•.Οι ζυμώσεις και η αποφυγή προβλημάτων non-saccharomyces και βακτήρια στο προσκήνιο
• Οινοποιητικές τεχνικές για τη βελτιστοποίηση του αρώματος των οίνων
•.Η χρήση οινολογικών ουσιών κατά την επίπλευση
• Πως να απομακρύνετε τις αναγωγικές οσμές από τα κρασιά
•.Αρχές και χρήση της μέτρησης του οξειδοαναγωγικού δυναμικού στα κρασιά
• Αυτόματοι αναλυτές οίνου και γλεύκους
•.Η νέα μέθοδος σταθεροποίησης των κρασιών με την καρβοξυμεθυλο-κυτταρίνη
• Το τσίπουρο σε φορολογικό κλοιό. Οι αποσταγματοποιοί σε απόγνωση.
•. Οινοθήκη, δοκιμάζω και γνωρίζω
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |