Τεύχος #38 – Ιούλιος 2010

Τεύχος #38
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Καθαρές καλλιέργειες ή ζυμώσεις με κοκτέιλ από ζυμομύκητες
.Οι non-Saccharomyces και η σημασία τους στη ζύμωση
• Σημείο κλειδί των ζυμώσεων ο εμβολιασμός. Αποφύγετε δύσκολες και σταματημένες ζυμώσεις.
.Οι ζυμώσεις και η αποφυγή προβλημάτων non-saccharomyces και βακτήρια στο προσκήνιο
• Οινοποιητικές τεχνικές για τη βελτιστοποίηση του αρώματος των οίνων
.Η χρήση οινολογικών ουσιών κατά την επίπλευση
• Πως να απομακρύνετε τις αναγωγικές οσμές από τα κρασιά
.Αρχές και χρήση της μέτρησης του οξειδοαναγωγικού δυναμικού στα κρασιά
• Αυτόματοι αναλυτές οίνου και γλεύκους
.Η νέα μέθοδος σταθεροποίησης των κρασιών με την καρβοξυμεθυλο-κυτταρίνη
• Το τσίπουρο σε φορολογικό κλοιό. Οι αποσταγματοποιοί σε απόγνωση.
. Οινοθήκη, δοκιμάζω και γνωρίζω
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: