ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Η διαχείριση της περιεκτικότητας των κρασιών σε διακετύλιο
•.Η ωρίμανση των κρασιών σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές
• Η διαχείριση των σκελίδων ξύλου και των δουγών στα λευκά και τα ερυθρωπά κρασιά
•.Διήθηση για να έχουμε πιο διαυγή και μικροβιολογικά σταθερά κρασιά
• Αναγραφή των αλλεργιογόνων υλικών επεξεργασίας στις ετικέτες. Ποιες είναι οι εναλλακτικές;
•.Υαλουργία ΓΙΟΥΛΑ. Γυαλί και κρασί, βίοι παράλληλοι.
• Η επίδραση της συσκευασίας στη συντήρηση του κρασιού
•.Επηρεάζουν τους καταναλωτές οι ειδικές επισημάνσεις των οίνων;
• Η άμπελος. Μελέτη του φυτού της αμπέλου.
•.Ο τρύγος 2011 άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα μας
• Οινοθήκη, δοκιμάζω και γνωρίζω
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |