ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Η διαχείριση της περιεκτικότητας των κρασιών σε διακετύλιο
•.Η ωρίμανση των κρασιών σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές
• Η διαχείριση των σκελίδων ξύλου και των δουγών στα λευκά και τα ερυθρωπά κρασιά
•.Διήθηση για να έχουμε πιο διαυγή και μικροβιολογικά σταθερά κρασιά
• Αναγραφή των αλλεργιογόνων υλικών επεξεργασίας στις ετικέτες. Ποιες είναι οι εναλλακτικές;
•.Υαλουργία ΓΙΟΥΛΑ. Γυαλί και κρασί, βίοι παράλληλοι.
• Η επίδραση της συσκευασίας στη συντήρηση του κρασιού
•.Επηρεάζουν τους καταναλωτές οι ειδικές επισημάνσεις των οίνων;
• Η άμπελος. Μελέτη του φυτού της αμπέλου.
•.Ο τρύγος 2011 άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα μας
• Οινοθήκη, δοκιμάζω και γνωρίζω
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |