Τεύχος #43 – Δεκέμβριος 2012

Τεύχος #43
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Έρευνα Αγοράς για το κρασί στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
.Vinitech -Sifel, Bordeaux 2012: η παγκόσμια “γιορτή” της οινολογίας, του αμπελιού και του κρασιού
• Η άμπελος. Στάδιο γονιμοποίησης – καρπόδεσης.
.Καινοτομία στη γυάλινη συσκευασία από την Υαλουργία ΓΙΟΥΛΑ για προστιθέμενη αξία στα προϊόντα (brands) και βιώσιμη ανάπτυξη
• Προβλήματα από φυσικά αίτια στο αμπέλι. Παγετός, χαλάζι, ανεμοθύελλα, υπερβολική βροχόπτωση, καύσωνας.
.Επίδραση του πώματος και της συσκευασίας στα αρωματικά συστατικά των οίνων Riesling και Cabernet Franc
• Εργαλεία διαχείρισης των Brettanomyces στο κρασί για να ελαττώσουμε τα ανεπιθύμητα αποτελέσματά τους
.Η άγνωστη οινολογική έρευνα για το κρασί
• Οι τρόποι και οι τάσεις στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών ποικίλλουν σημαντικά μεταξύ των διαφόρων περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
.Παγκόσμια αγορά οίνου: η ισορροπία επανήλθε το 2012
• Ανοξείδωτες δεξαμενές μικρής χωρητικότητας για αποθήκευση οίνου
.PRONEKTAR: η εναλλακτική λύση στο ξύλο
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:

Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:

Παράλληλα, βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας διευκρινίζοντάς μας στο ακόλουθο πεδίο ↓ τη σχέση σας με το κρασί και τα ποτά (οινοποιός, αποσταγματοποιός, οινολόγος, γεωπόνος, αμπελουργός, horeca, οινόφιλος κ.λπ.)


* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

* Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας.

* Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας.

* Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία.

* Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας.