ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Πρόληψη οξείδωσης χρώματος (browning) των λευκών οίνων με προσθήκη CO2 και ασκορβικού οξέος
•.Επιπτώσεις πέντε τεχνικών εκχύλισης στα αναλυτικά, στα αρωματικά και στα αισθητήρια χαρακτηριστικά των ερυθρών κρασιών
• Πλήρωση των δεξαμενών με τη βαρύτητα μια αποτελεσματική τεχνική για να πετύχετε τη βέλτιστη ποιότητα στα μεγάλα κρασιά
•.Θερμικό και ενεργειακό ισοζύγιο οινοποιείου: πως να εξορθολογίσετε την επένδυση
• Ψυκτικά συγκροτήματα CLIMAVENETA Ιταλίας
•.Η άμπελος. Σχέση διατροφής και φυτορυθμιστικών ουσιών.
• Δημιουργία νέων οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου με τη μέθοδο του υβριδισμού
•.Από τα κρασιά μπαρόκ στα αρ-νουβό
• Sitevi 2013
•.Οινοσκόπιο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |