ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
•.Νέες αποκτημένες γνώσεις πάνω στο πιπεράτο χαρακτήρα των ερυθρών κρασιών
• Μετάθεση του χρόνου ωρίμανσης των ραγών μέσα από τη διαχείριση της φυλλικής επιφάνειας σε σχέση με το φορτίο
•.Συνεργασία DIAM με το Εργαστήριο Οινολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιο Αθηνών
• Η χρήση προϊόντων ζυμομυκήτων στο αμπέλι για ποιοτικά σταφύλια
•.Sauvignon Blanc… η θερμική κατεργασία και στα λευκά σταφύλια
• Γενετικός έλεγχος στο ξύλο: εργαλείο για την ιχνηλασιμότητα
•.Γόμμες κυτταρίνης στην τρυγική σταθεροποίηση των μεσογειακών κρασιών
• Τα κλαδέματα της αμπέλου. Γεωμετρικό σχήμα – Φωτοσύνθεση.
•.Για καλύτερη ομοιογένεια μεταξύ των φιαλών μιας παρτίδας. Επικεντρώνουμε στην εμφιάλωση και στο ρόλο του πώματος.
• Απλά και σημαντικά βήματα για να σας βλέπουν όλοι στις εκθέσεις
•.Reactivateur 60 Eco για τον απόλυτο έλεγχο των εμβολιασμών
• Drosophila Suzukii: η απειλή από την Ασία προσβάλλει και τον Ευρωπαϊκό αμπελώνα
•.Οινοσκόπιο
• Μία εμπειρία στις εγκαταστάσεις της Colombin σε ταξίδι που οργάνωσε η Cork Hellas
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |