ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
•.Νέες αποκτημένες γνώσεις πάνω στο πιπεράτο χαρακτήρα των ερυθρών κρασιών
• Μετάθεση του χρόνου ωρίμανσης των ραγών μέσα από τη διαχείριση της φυλλικής επιφάνειας σε σχέση με το φορτίο
•.Συνεργασία DIAM με το Εργαστήριο Οινολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιο Αθηνών
• Η χρήση προϊόντων ζυμομυκήτων στο αμπέλι για ποιοτικά σταφύλια
•.Sauvignon Blanc… η θερμική κατεργασία και στα λευκά σταφύλια
• Γενετικός έλεγχος στο ξύλο: εργαλείο για την ιχνηλασιμότητα
•.Γόμμες κυτταρίνης στην τρυγική σταθεροποίηση των μεσογειακών κρασιών
• Τα κλαδέματα της αμπέλου. Γεωμετρικό σχήμα – Φωτοσύνθεση.
•.Για καλύτερη ομοιογένεια μεταξύ των φιαλών μιας παρτίδας. Επικεντρώνουμε στην εμφιάλωση και στο ρόλο του πώματος.
• Απλά και σημαντικά βήματα για να σας βλέπουν όλοι στις εκθέσεις
•.Reactivateur 60 Eco για τον απόλυτο έλεγχο των εμβολιασμών
• Drosophila Suzukii: η απειλή από την Ασία προσβάλλει και τον Ευρωπαϊκό αμπελώνα
•.Οινοσκόπιο
• Μία εμπειρία στις εγκαταστάσεις της Colombin σε ταξίδι που οργάνωσε η Cork Hellas
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |