Τεύχος #48 – Ιούνιος 2015

Τεύχος #48
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
.Νέες αποκτημένες γνώσεις πάνω στο πιπεράτο χαρακτήρα των ερυθρών κρασιών
• Μετάθεση του χρόνου ωρίμανσης των ραγών μέσα από τη διαχείριση της φυλλικής επιφάνειας σε σχέση με το φορτίο
.Συνεργασία DIAM με το Εργαστήριο Οινολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιο Αθηνών
• Η χρήση προϊόντων ζυμομυκήτων στο αμπέλι για ποιοτικά σταφύλια
.Sauvignon Blanc… η θερμική κατεργασία και στα λευκά σταφύλια
• Γενετικός έλεγχος στο ξύλο: εργαλείο για την ιχνηλασιμότητα
.Γόμμες κυτταρίνης στην τρυγική σταθεροποίηση των μεσογειακών κρασιών
• Τα κλαδέματα της αμπέλου. Γεωμετρικό σχήμα – Φωτοσύνθεση.
.Για καλύτερη ομοιογένεια μεταξύ των φιαλών μιας παρτίδας. Επικεντρώνουμε στην εμφιάλωση και στο ρόλο του πώματος.
• Απλά και σημαντικά βήματα για να σας βλέπουν όλοι στις εκθέσεις
.Reactivateur 60 Eco για τον απόλυτο έλεγχο των εμβολιασμών
• Drosophila Suzukii: η απειλή από την Ασία προσβάλλει και τον Ευρωπαϊκό αμπελώνα
.Οινοσκόπιο
• Μία εμπειρία στις εγκαταστάσεις της Colombin σε ταξίδι που οργάνωσε η Cork Hellas
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:

Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:

Παράλληλα, βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας διευκρινίζοντάς μας στο ακόλουθο πεδίο ↓ τη σχέση σας με το κρασί και τα ποτά (οινοποιός, αποσταγματοποιός, οινολόγος, γεωπόνος, αμπελουργός, horeca, οινόφιλος κ.λπ.)


* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

* Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας.

* Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας.

* Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία.

* Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας.