Τεύχος #49 – Δεκέμβριος 2015

Τεύχος #49
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
.Αποτύπωμα του ελληνικού οίνου
• Η ορυκτότητα στα κρασιά. Γιατί είναι δύσκολο να στην προσδιορίσουμε;
.Οινολογική / Τεχνολογική προσέγγιση για τον περιορισμό των υψηλών αλκοολικών βαθμών στο κρασί – οργανοληπτικά αποτελέσματα
• Χημεία και μόδα, μερικές σκέψεις πάνω στο Chardonnay και την αναγωγή
.Υγιεινή των επιφανειών: βελτιστοποίηση των διαδικασιών μέσα από την κατανόηση των φαινομένων της βιο-πρόσφυσης
• Αναπτύσσοντας νέες διαδικασίες μικροβιολογικής σταθεροποίησης του κρασιού με στόχο τον περιορισμό του διοξειδίου του θείου
.Πως θα τελειοποιήσετε τα επιχειρήματά σας στο marketing. 10 συμβουλές από την «άλλη πλευρά»
• Τα κλαδέματα της αμπέλου. Γενικά στοιχεία συστημάτων διαμόρφωσης.
.Τα βραβεία της έκθεσης Sitevi. Διαλέξαμε μερικά από τα βραβευμένα…
• Οινοσκόπιο
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:

Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:

Παράλληλα, βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας διευκρινίζοντάς μας στο ακόλουθο πεδίο ↓ τη σχέση σας με το κρασί και τα ποτά (οινοποιός, αποσταγματοποιός, οινολόγος, γεωπόνος, αμπελουργός, horeca, οινόφιλος κ.λπ.)


* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

* Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας.

* Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας.

* Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία.

* Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας.