ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
•.Αποτύπωμα του ελληνικού οίνου
• Η ορυκτότητα στα κρασιά. Γιατί είναι δύσκολο να στην προσδιορίσουμε;
•.Οινολογική / Τεχνολογική προσέγγιση για τον περιορισμό των υψηλών αλκοολικών βαθμών στο κρασί – οργανοληπτικά αποτελέσματα
• Χημεία και μόδα, μερικές σκέψεις πάνω στο Chardonnay και την αναγωγή
•.Υγιεινή των επιφανειών: βελτιστοποίηση των διαδικασιών μέσα από την κατανόηση των φαινομένων της βιο-πρόσφυσης
• Αναπτύσσοντας νέες διαδικασίες μικροβιολογικής σταθεροποίησης του κρασιού με στόχο τον περιορισμό του διοξειδίου του θείου
•.Πως θα τελειοποιήσετε τα επιχειρήματά σας στο marketing. 10 συμβουλές από την «άλλη πλευρά»
• Τα κλαδέματα της αμπέλου. Γενικά στοιχεία συστημάτων διαμόρφωσης.
•.Τα βραβεία της έκθεσης Sitevi. Διαλέξαμε μερικά από τα βραβευμένα…
• Οινοσκόπιο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |