Τεύχος #49 – Δεκέμβριος 2015

Τεύχος #49
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
.Αποτύπωμα του ελληνικού οίνου
• Η ορυκτότητα στα κρασιά. Γιατί είναι δύσκολο να στην προσδιορίσουμε;
.Οινολογική / Τεχνολογική προσέγγιση για τον περιορισμό των υψηλών αλκοολικών βαθμών στο κρασί – οργανοληπτικά αποτελέσματα
• Χημεία και μόδα, μερικές σκέψεις πάνω στο Chardonnay και την αναγωγή
.Υγιεινή των επιφανειών: βελτιστοποίηση των διαδικασιών μέσα από την κατανόηση των φαινομένων της βιο-πρόσφυσης
• Αναπτύσσοντας νέες διαδικασίες μικροβιολογικής σταθεροποίησης του κρασιού με στόχο τον περιορισμό του διοξειδίου του θείου
.Πως θα τελειοποιήσετε τα επιχειρήματά σας στο marketing. 10 συμβουλές από την «άλλη πλευρά»
• Τα κλαδέματα της αμπέλου. Γενικά στοιχεία συστημάτων διαμόρφωσης.
.Τα βραβεία της έκθεσης Sitevi. Διαλέξαμε μερικά από τα βραβευμένα…
• Οινοσκόπιο
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: