Τεύχος #51 – Δεκέμβριος 2016

Τεύχος #51
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Περιβαλλοντικές και αμπελουργικές επιδράσεις στη φαινολική σύσταση των σταφυλιών
.Premium Ροζέ: μία αναπτυσσόμενη κατηγορία οίνων με ένα μεγάλο εύρος γευστικών προφίλ
• Ποιο είναι το κλειδί για την επιτυχημένη παραγωγή ενός ροζέ κρασιού
.Το ελάχιστο κόστος μιας φιάλης κρασιού
• Η κληρονομιά και η αξιοποίηση των αμπελοοινικών περιοχών
.Τα κλαδέματα της αμπέλου. Αμπελουργικά γραμμικά σχήματα.
• Ο θαυμάσιος αυτός κόσμος ή ποικιλιακά παράδοξα;
.Διαπιστευμένο Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Ογκομετρήσεων Δομικής Προόδου… ο ιδανικός συνεργάτης
• Ρινίσματα δρυός ΕΝό: ο ρόλος του ξύλου στην ωρίμανση του οίνου
.Κρασί, γαστρονομία και τουριστικό marketing
• Οινοσκόπιο
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: