Τεύχος #54 – Ιούνιος 2018

Τεύχος #54
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Ελληνικά ξίδια οινικής προέλευσης
.ENDOZYM THIOL: μία νεωτεριστική λύση από την εταιρεία SPINDAL ΕΛΛΑΣ
• Καινούργιοι «μπελάδες» με την γεύση – οσμή μυδιών. Προσοχή στις κατεργασίες των κρασιών μπορεί να κρύβουν παγίδες.
.Να είστε δύσπιστοι όταν το κρασί μυρίζει φράουλα, μπορεί να δημιουργεί λάθος εντύπωση
• Δοκιμάστε με μια άλλη σειρά, αλλάξτε το πρωτόκολλο, παίξτε με τις αισθήσεις
.Πώματα Diam. Με σεβασμό στα προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον.
• Απομόνωση γηγενών ζυμών από δύο αμπελώνες ποικιλίας Βιδιανό και χρήση τους σε μικροοινοποιήσεις
.CO2, ευλογία ή κατάρα για το μέλλον του κρασιού
• LalVigne Aroma και LalVigne Mature: δύο φυσικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας των σταφυλιών
.Τα κλαδέματα της αμπέλου
• Τέσσερις νέες τάσεις που το marketing θα μπορούσε να αξιοποιήσει το 2018
.Καινοτόμες εφαρμογές συσκευασίας από τη FORLABELS για το ελληνικό κρασί
• Η ογκομέτρηση των δεξαμενών είναι μια νομοθετική υποχρέωση
.Θάνος Ντούγκος: «Με το ΣΜΟΕ οι μικροί οινοποιοί αποκτούν πλέον τη δική τους φωνή»
• Οινοσκόπιο
.Βιβλιοπαρουσίαση
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: